Gepersonaliseerde Gin & Tonic Snijplank – Bamboe

32.95


  • Naam
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Ontdek het perfecte cadeau voor de gin-liefhebber met onze Gepersonaliseerde Gin & Tonic Snijplank! Altijd gin o’clock ergens ter wereld! Deze stijlvolle en praktische snijplank is vervaardigd uit duurzaam bamboe, een snelgroeiende houtsoort die zichzelf voortdurend vernieuwt, waardoor je niet alleen een uniek cadeau geeft, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid.

Deze snijplank is ideaal voor het snijden van citroenen, limoenen en andere ingrediënten om je favoriete drankje op te fleuren. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van bamboe maken het bovendien een perfect materiaal voor keukengerei.

Voeg een persoonlijk tintje toe door de naam tot 12 tekens te graveren. Ons gespecialiseerde team zorgt ervoor dat de naam naast een prachtige limoenillustratie wordt gegraveerd, waardoor dit cadeau nog specialer wordt! ‘Gin & Tonic Snijplank’ en de limoenillustratie worden standaard meegeleverd.

Afmetingen: 40cm x 12.5cm x 1.5cm

Deze unieke snijplank is handgemaakt en vereist handwas. Niet geschikt voor de vaatwasser en niet laten weken.

Bestel nu en ontvang jouw gepersonaliseerde snijplank binnen 4-5 werkdagen. Maak elk moment gin o’clock met deze speciale toevoeging aan de keuken van jouw dierbare!