Boomstam Ringhouder met Initialen

19.95


  • Initiaal 1
    Initiaal 2
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Ontdek de Magie van Onze Gepersonaliseerde Boomstam Ringhouder met Initialen

Vier de eenheid van liefde met onze prachtige Boomstam Ringhouder, een meesterwerk van vakmanschap dat jullie speciale dag nog memorabeler maakt. Deze unieke ringhouder is meer dan alleen een plaats voor jullie trouwringen; het is een symbool van jullie gedeelde toekomst, gegraveerd met de initialen van het bruidspaar en de onvergetelijke trouwdatum.

Ontworpen voor Duurzaamheid en Verfijning

Onze ringhouder is gemaakt van duurzaam hout en straalt een tijdloze elegantie uit met een prachtig gedetailleerd ‘boomstam’ design. Met afmetingen van ongeveer 6 cm doorsnee bij 4 cm hoog, biedt deze houder twee sierlijke uitsparingen die perfect zijn afgestemd op de plaatsing van jullie trouwringen. Elk detail is met liefde vervaardigd, waardoor een meesterwerk ontstaat dat niet alleen functioneel is maar ook een esthetisch statement maakt.

Personalisatie voor een Persoonlijke Toets

Maak het nog specialer door jullie initialen en de datum van de grote dag te graveren. Het toevoegen van deze persoonlijke touch maakt de ringhouder niet alleen een functioneel accessoire, maar een blijvende herinnering aan de liefde die jullie delen.

Snel en Zorgvuldig Geleverd

Wij begrijpen dat jullie niet kunnen wachten om deze prachtige ringhouder in handen te krijgen. Daarom garanderen wij een snelle levering van 2-4 werkdagen. Zo kunnen jullie snel genieten van dit ringendoosje op weg naar jullie huwelijksgeluk.

Kies voor stijl, kies voor betekenis – bestel vandaag nog de perfecte toevoeging aan jullie trouwdag met onze Boomstam Ringhouder met Initialen.