Reis Sieradendoosje met Naam – Roze

29.95

  • PERSONALISEER MIJ


    *Naam


  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Voor alle glamoureuze dames! Heb je een speciaal iemand die verwend moet worden? Kijk dan naar dit gepersonaliseerde Reis Sieradendoosje met Naam – Roze. Dit o zo mooie roze juwelendoosje is perfect voor die extra speciale touch om haar te laten zien dat je echt om haar geeft.

Het is de perfecte manier om al die blingy accessoires zoals armbanden, oorbellen en kettingen op te bergen, compleet met een gemakkelijke ritssluiting zodat ze niet verloren gaan tijdens vervoer.

Dit poppin’ stuk is niet alleen stijlvol en praktisch; het komt ook met een extra persoonlijk tintje omdat we het kunnen personaliseren met een naam van maximaal 12 tekens lang. Dat zal je cadeau zeker bijzonder maken! En dankzij het formaat kan het zelfs mee op die broodnodige reisjes, dus je hoeft je juweeltjes niet thuis te laten.

Dus waarom laat je een speciaal iemand niet zien hoeveel je om haar geeft met dit Reis Sieradendoosje met Naam – Roze? Vertrouw ons als we zeggen: als je hun hart wilt verheerlijken, voorzie hen dan van wat serieuze gepersonaliseerde stijl!

De levering duurt slechts 1-3 werkdagen, dus wacht niet langer!

Kleur

Materiaal