Persoonlijke Bijzondere Datum Wijnglazen set

39.98


  • Namen (incl &)
    Est. (opgericht)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Vier bijzondere momenten met onze Persoonlijke Bijzondere Datum Wijnglazen set! Of het nu gaat om een jubileum, Valentijnsdag, bruiloft of een andere speciale gelegenheid, onze prachtige wijnglazen zijn het ideale cadeau voor het gelukkige paar of een bijzonder kado voor je partner.

Deze wijnglazen zijn meer dan zomaar een cadeau; ze vertegenwoordigen een leven lang aan herinneringen en nostalgie, waardoor ze perfect zijn om de magische momenten te herdenken die jullie samen hebben gedeeld. Proost op de liefde!

Personaliseer deze elegante wijnglazen met de namen van het gelukkige paar of een groet zoals ’50 jaar getrouwd’ gevolgd door een datum van speciale betekenis voor het paar (denk aan wanneer jullie elkaar voor het eerst ontmoetten, de eerste kus, of de dag dat jullie in het huwelijksbootje stapten). Dit resulteert in een werkelijk uniek en adembenemend cadeau dat ze voor altijd zullen koesteren.

De standaardtekst ‘Est.+ [Jaar]’ is inbegrepen, wat een vleugje extra charme toevoegt.

Regel 1: Tot 18 tekens Jaar: 4 tekens

Bestel nu en ontvang dit speciale cadeau binnen 2-3 werkdagen. Maak van jullie speciale momenten een blijvende herinnering met onze Persoonlijke Bijzondere Datum Wijnglazen set!