Handschrift Gegraveerd Zonnewijzer Kompas

79.00


  • Om te personaliseren kunt je een niet gecropte foto met hoge resolutie van de tekst op wit papier uploaden. Een goede belichting heeft de voorkeur. (alleen jpg, jpeg, gif of png zijn toegestaan; 3.5MB max. grootte toegestaan)

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Handschrift Gegraveerd Zonnewijzer Kompas.

Het zien van het handschrift van een geliefde is iets wat je direct herkent en kan vaak een stortvloed aan herinneringen oproepen. Ons nieuwe assortiment handschriften maakt van een sentimenteel handgeschreven briefje of kaartje het meest originele en prachtige cadeau!

Met slechts een foto van het handschrift personaliseren we het cadeau met jouw speciale boodschap – een prachtig gepersonaliseerd aandenken dat ze echt zullen koesteren.

Een charmant en persoonlijk tintje aan het cadeau – ons handschriftassortiment is gloednieuw voor Alles Voor Je Huwelijk.

Speciaal messing kompas met daaronder een zonnewijzerfunctie die een volledig operationeel nautisch kompas is. Het kompasdeksel kan gegraveerd worden met een boodschap.

Dit kompas wordt geleverd met een beschermend etui waarin het kan worden bewaard.

Let op: de zonnewijzers zijn gemaakt van hoogglans geborsteld messing. Dit betekent dat de zonnewijzers ‘gekrast’ kunnen lijken, dit is niet het geval, het geborstelde effect voegt toe aan de charme van het item en is geen fout.

Om te personaliseren kun je een niet gecropte foto met hoge resolutie van de tekst op wit ongelijnd papier uploaden. Een goede belichting heeft de voorkeur.

De limiet van het bericht is 10-15 woorden.

Levertijd 7-10 werkdagen.

Gewicht 300 g
Afmetingen 7 × 3 cm
Kleur

,

Materiaal