Handschrift Gegraveerd Leren Mannen Horloge Zwart

85.00


  • Om te personaliseren kunt je een niet gecropte foto met hoge resolutie van de tekst op wit papier uploaden. Een goede belichting heeft de voorkeur. (alleen jpg, jpeg, gif of png zijn toegestaan; 3.5MB max. grootte toegestaan)

    • (max. bestandsgrootte 10 MB)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Handschrift Gegraveerd Leren Mannen Horloge Zwart.

Het zien van het handschrift van een geliefde is iets wat je direct herkent en kan vaak een stortvloed aan herinneringen oproepen. Ons nieuwe assortiment handschriften maakt van een sentimenteel handgeschreven briefje of kaartje het meest originele en prachtige cadeau!

Met slechts een foto van het handschrift personaliseren we het cadeau met de speciale boodschap – een prachtig gepersonaliseerd aandenken dat ze echt zullen koesteren.

Een charmant en persoonlijk tintje aan het cadeau – ons handschriftassortiment is gloednieuw voor Alles Voor Je Huwelijk.

Deze prachtige, moderne horloges van Mr Beaumont zijn door onze ambachtslieden zorgvuldig gepersonaliseerd om het ultieme cadeau voor haar te creëren.

De horloges van Mr Beaumont zijn modern vormgegeven, maar met klassieke tijdloze accenten – waardoor ze een geschenk zijn dat de tand des tijds zal doorstaan. Gemaakt van echt leer en met een grote 41 mm wijzerplaat met metallic zilveren details maakt dit horloge zeker een statement.

Het horloge wordt prachtig gepresenteerd in Elie Beaumont’s kenmerkende geschenkdoos en lederen horlogebeschermer.

Kastmaat: 41 mm
Diepte van de kastmaat: 6 mm
Lengte: 23.5 cm

Materiaal: Leder

Om te personaliseren kun je een niet gecropte foto met hoge resolutie van de tekst op wit ongelijnd papier uploaden. Een goede belichting heeft de voorkeur.

De limiet van het bericht is 1-6 woorden.

Levertijd 4 tot 5 werkdagen

 

Gewicht35 g
Afmetingen1 × 4 cm
Kleur

Materiaal