Gepersonaliseerde Wijnkist – Bridesmaid

19.99


  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Bedank je Getuige met Onze Gepersonaliseerde Wijnkist – Bridesmaid!

Je bruiloft is een van de meest bijzondere momenten van je leven, en je getuige speelt een cruciale rol in het delen van die vreugde. Laat je waardering zien met onze Gepersonaliseerde Wijnkist – Bridesmaid, een cadeau doordrenkt van persoonlijke betekenis dat je dankbaarheid uitdrukt op een speciale manier.

Waarom onze Bridesmaid Wijnkist zo bijzonder is:

  • Betekenisvolle Gravure: Deze wijnkist is gegraveerd met de naam van je getuige, gevolgd door “BRIDESMAID” en de belangrijke datum van je bruiloft. En om het nog persoonlijker te maken, heb je de mogelijkheid om tot 3 regels tekst toe te voegen om je dankbaarheid en warme gevoelens te delen.
  • Hoogwaardig Hout: Onze wijnkist is gemaakt van duurzaam hout, wat het niet alleen een elegant maar ook een duurzaam cadeau maakt om een speciale fles wijn of champagne in te bewaren.
  • Praktisch en Emotioneel: De wijnkist wordt geleverd inclusief deksel en scharnierende opening, waardoor het een charmante en handige manier is om je getuige te bedanken en een dierbare fles te presenteren.
  • Snel Geleverd: We begrijpen dat je deze waardering zo snel mogelijk wilt delen. Daarom hebben we een snelle levertijd van slechts 2-4 werkdagen.

En om dit speciale moment nog specialer te maken, bieden we de mogelijkheid om een fles wijn of champagne toe te voegen. Kies uit rode wijn, witte wijn, rosé, prosecco of champagne om je dankbaarheid te bekrachtigen.

Bestel vandaag nog en laat je getuige weten hoeveel ze voor je betekent met dit persoonlijke en ontroerende cadeau dat de vriendschap en steun viert!