Gepersonaliseerde Arc Aansteker voor Getuigen

25.95


  • Naam
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Betreed de Wereld van Verfijning met Onze Gepersonaliseerde Arc Aansteker voor Getuigen

Geef je getuigen een uniek aandenken met onze Gepersonaliseerde Arc Aansteker, een strakke matzwarte USB aansteker die zowel eigentijds als functioneel is. Deze aansteker, vervaardigd uit duurzaam Zinc Alloy, wordt gepersonaliseerd met de naam, datum en de speciale rol van ‘Getuige’, waardoor het een betekenisvolle herinnering wordt aan jullie onvergetelijke dag.

Stijlvol Ontwerp, Eenvoudige Bediening

Dit model is niet alleen een statement in elegantie, maar ook eenvoudig te gebruiken. Open simpelweg de bovenkant van de aansteker en druk op de knop om de indrukwekkende elektrische boog te activeren. Geen gedoe met brandstof, want deze aansteker is volledig elektrisch.

Duurzaam en Draagbaar

Gemaakt van hoogwaardig Zinc Alloy, heeft deze matte zwarte aansteker een breedte van 3.5 cm, een diepte van 7 cm en een dikte/hoogte van 1.1 cm, waardoor het een gestroomlijnd en draagbaar accessoire is. Met een gewicht van 195g voelt het solide en toch comfortabel aan in de hand.

Elegante Presentatie, Praktische Kenmerken

De aansteker wordt geleverd in een stevige presentatiebox met crèmekleurige padding, compleet met een witte kartonnen doos voor de USB-kabel, en verpakt in een doorzichtige cellofaan hoes. Het perfecte cadeau, direct klaar om te overhandigen.

Snel in Huis voor Jullie Grote Dag

Wij begrijpen de haast voor jullie trouwdag. Daarom garanderen wij een levering binnen 2-4 werkdagen, zodat jullie getuigen dit persoonlijke cadeau snel in handen hebben.

Kies voor stijl, kies voor betekenis – bestel vandaag nog onze Gepersonaliseerde Arc Aansteker voor Getuigen en geef hen een blijvend aandenken aan jullie speciale moment.