Gepersonaliseerd Queen Wijnglas

19.99


  • Naam
    Tekst (bijv Ros Queen)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Gepersonaliseerd Queen Wijnglas: Majestueus Genieten van Elk Moment!

Verwen de wijnkoningin met een uniek en stijlvol cadeau dat ze absoluut geweldig zal vinden: ons elegante Gepersonaliseerd Queen Wijnglas. Of je nu op zoek bent naar een speciale traktatie voor Moederdag, een doordacht verjaardagscadeau, of een attent kerstcadeau voor haar, dit glas is de perfecte keuze! Ideaal voor elke gelegenheid, of je nu met vrienden drinkt of geniet van een rustige avond met een fles wijn voor de tv.

Personaliseer haar wijnglas met de naam van jouw koningin en een boodschap, zoals “Queen of Wine”, voor een werkelijk uniek cadeau. Laat haar haar kroon dragen terwijl ze geniet van een glas wijn met vriendinnen – tenslotte verdienen ook koninginnen een drankje! Verwen de koningin vandaag nog met dit gepersonaliseerde wijnglas dat ook dienst doet als decoratieve eyecatcher voor elke tafelsetting. Een uniek stuk dat ze nooit zal vergeten!

Belangrijke Opmerking: Als je “QUEEN” in de boodschap wil, voeg dit dan toe in het tekstvak hierboven – dit is niet de standaardtekst.

De naam wordt weergegeven in een sierlijk lettertype, met de boodschap eronder in hoofdletters.

  • Naam: Tot 12 tekens
  • Boodschap: Tot 15 tekens

Levertijd: 1-3 werkdagen