Gepersonaliseerd Gastenboek Verjaardag

34.95

  • *Leeftijd
    *Regel 1 (bijv naam)
    Regel 2 (bijv datum)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Vier de mijlpaalverjaardag van een speciaal iemand met dit gepersonaliseerde gastenboek.

Met een opvallende zwarte tekst met de tekst “This Queen makes [leeftijd] look Fabulous”, gedrukt in combinatie met de naam en datum van de ontvanger, is dit gastenboek een geweldige manier om de grote dag te herdenken!

De leeftijd van de ontvanger, de kroon en de border kunnen worden aangepast in een van onze 56 levendige kleuren voor een ultra gepersonaliseerde look – het is perfect voor elk verjaardagsfeestje!

Onze hardcover boeken zijn wit of ivoorkleurig en bieden een achtergrond voor de voorgrondkleur van je keuze die jouw ontwerp prachtig laat uitkomen. Met 24 blanco pagina’s klaar om te worden gevuld met herinneringen, heb je genoeg ruimte om alle notities en wensen van je gasten vast te leggen – waardoor dit boek een blijvend aandenken en een dierbare herinnering aan hun speciale dag wordt.

Alle bestellingen worden binnen 2-4 werkdagen na aankoop geleverd, dus je hoeft je geen zorgen te maken of je het wel op tijd ontvangt. Dus waarom niet iemand zich koninklijk laten voelen op hun speciale dag? Maak het extra gedenkwaardig door ze te trakteren op dit gepersonaliseerde Gastenboek Verjaardag!