Gegraveerde Hart & Anker Waxinelichthouder

2.95

  • *Kleur
    Eerste naam
    Tweede naam
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Een betoverend accent dat de liefde van een paar viert, gegoten in het fonkelende glas van onze “Hartverwarmende Anker Waxinelichthouder”. Elk detail is doordrenkt met zorg en genegenheid, van het prachtige hart met daarin een ingebed anker, tot de namen van het paar en hun speciale trouwdatum die eronder gegraveerd zijn.

Gemaakt van hoogwaardig glas, bieden we deze prachtige waxinelichthouders aan in zowel stijlvol zwart als puur wit, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw speciale gelegenheid. Met een hoogte van 6 cm straalt dit elegante stukje vakmanschap subtiliteit en stijl uit, terwijl het de ruimte verlicht met een warme gloed, dankzij het inbegrepen waxinelichtje.

Maar we gaan nog een stap verder om jouw dankbaarheid te laten schitteren. Kies voor ons transparante geschenkdoosje om het stralende design te accentueren, of ga voor een vleugje luxe met onze gouden en zilveren geschenkdoosjes, die een extra dosis glamour toevoegen aan jouw bedankjes.

En hoewel de liefde tijdloos is, begrijpen we dat tijd soms van essentieel belang is. Daarom streven we ernaar om binnen 1-2 weken te leveren, zodat jouw bedankjes klaar zijn om jouw speciale dag te verlichten.

Let op: om onze hoogwaardige standaarden te handhaven, bieden we een minimum aantal van 24 stuks per bestelling aan, zodat je voldoende kunt delen van jouw liefde en waardering met al je dierbaren.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons de vonk toevoegen aan jouw feestelijke momenten met onze “Hartverwarmende Anker Waxinelichthouder” – een blijvende herinnering aan de kracht van liefde en verbondenheid. Bestel vandaag nog en laat je liefde stralen! 🕯️💖