Waterflessen met naam

Van de sportschool tot het kantoor en overal daartussenin, deze leuke waterflessen met naam houden je gehydrateerd. Een waterfles is een leuk en origineel cadeau voor wie altijd onderweg is.

Onze roestvrijstalen waterflessen zijn milieuvriendelijk en vacuüm-geïsoleerd. Ze houden koude dranken tot 24 uur lang koud en je favoriete warme drank tot 12 uur lang warm. Deze waterflessen zijn stijlvol van ontwerp en van hoge kwaliteit. Ze helpen ook mee aan de behoefte om plastic flessen voor eenmalig gebruik te verminderen.

Wij bieden ook een breed scala aan gepersonaliseerde thermosflessen in verschillende maten en stijlen. Onze gepersonaliseerde waterflessen en reisbekers zijn geschikt voor vele gelegenheden. Van vissen tot fietsen, op het werk of thuis, en zijn een prachtig cadeau-idee voor iedereen!

We weten allemaal hoe belangrijk het is om veel water te drinken en gehydrateerd te blijven, daarom zal het kopen van een drinkfles voor je kind betekenen dat ze meer dan blij zijn om te drinken. Vooral omdat het een drinkfles met naam is. Niet alleen dit, maar ook de ontwerpen zijn leuk, creatief en de flessen zijn duurzaam.

We hebben een reeks verschillende ontwerpen om uit te kiezen en aan te passen die geschikt zijn voor verschillende leeftijden, zodat je voor elk wat wils kunt vinden.