Taart toppers voor de bruidstaart

Taarttoppers – Misschien is de term taart topper iets te beperkt voor de bruiloften van vandaag, de cake topper kan overal opduiken… naast de taart, aan elke gast tafel, of zelfs als onderdeel van de snoep tafel. Een taarttopper brengt de betekenis van de grote dag van alle decoraties het beste over – dus is het volkomen logisch om het deze te gebruiken op strategische locaties bij de receptie.

Taart toppers hebben een lange traditie en worden al eeuwenlang gebruikt. Vandaag de dag komen de toppers in vele gedaantes van koppels tot prachtige letters die compleet zijn versierd met Swarovski kristallen. Door het gebruikt van materialen zoals porselein, keramiek en hars, kan de ontwerper van taartoppers verbazingwekkende details bereiken.

Om het nog persoonlijker te maken kun je de toppers laten graveren met een elegante gravure.

Bovendien hebben sommige van onze taarttoppers bijpassende taartscheppen dus kijk ook eens naar die sets.

Taarttoppers bruidspaar – Het aansnijden van de bruidstaart is altijd een hoogtepunt op elke bruiloft receptie. Met een unieke bruidstaart topper van alles voor je huwelijk zijn jullie klaar voor het perfecte foto moment. Of je nu voor een moderne bruiloft of voor een wat meer traditioneel huwelijk kiest. Wij hebben de perfecte romantische, vintage, monogram of grappige taart toppers alvast voor je uitgezocht.

Gepersonaliseerde caketoppers

De meeste cake toppers worden standaard geleverd. Maar wat als de haarkleuren niet overeenkomen? Bij Alles voor je huwelijk kun je de haarkleuren van het bruidspaar aan laten passen. Zodat de topper goed met het bruidspaar matcht. Bestel wel op tijd om teleurstelling te voorkomen.

En wat nou als jullie een gemengd koppeltje zijn? Ook hier is aan gedacht, kijk maar eens bij onze cake topper mix en match, zelfs de kale bruidegom ontbreekt niet.

Bruidstaart toppers voor iedereen

Ook aan de kindjes is gedacht, zo zijn er leuke kleine taarttoppers poppetjes voor op de taart in jongens en meisjes uitvoering. Deze zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en ook hier kunnen de haarkleuren aangepast worden.

En voor de bruidsparen die graag hun huisdieren bij de grote dag willen betrekken zijn er leuke miniatuur honden taarttoppers verkrijgbaar.

De Taarttopper Letters zijn de meest populaire topper op dit moment en is een geweldige manier om je bruidstaart mee te personaliseren. De Kristallen taarttoppers zijn er in veel stijlen. Als je op zoek bent naar een beetje bling bling voor op je bruiloft dan hebben wij de taartoppers voor jou! Volledig bedekt met Swarovski kristallen in het zilver. Bij Alles voor je huwelijk zul je de perfecte Taartopper Monogram voor je bruiloft vinden.

De Frans font letters worden met Swarovski Kristal geaccentueerd en zijn de populaire toppers binnen onze collectie. Versier je taart met deze prachtige letters. Dit kan met drie initialen die symbool staan voor de voornamen en de nieuwe achternaam van het bruidspaar. Maar ook twee initialen met een hart of een “&”-teken staan geweldig. Deze serie is ook in gouden letters voor op de taart verkrijgbaar.

Taartopper Letters voor verjaardag en jubileum

Viert u een verjaardag of jubileum en wilt u de taart versieren met getallen? Kijk dan eens naar onze volledig bedekte Swarovski Kristallen Taarttoppers, een collectie die adembenemend mooi is.

Onze collectie bestaat uit vele toppers voor op de bruidstaart zodat er voor ieder wat wils is.