Kleine Lijst Zand Ceremonies

22.95

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Deze Kleine Lijst Zand Ceremonies is de perfecte toevoeging aan je huwelijksdag. Deze prachtige fotolijst biedt een unieke manier om de verbintenis tussen jou en je geliefde te symboliseren tijdens de zandceremonie. De lijst heeft een scharnierend deksel dat volledig opent en wordt geleverd met een papieren trechter voor eenvoudig vullen. Het deksel wordt stevig gesloten gehouden met een magnetische sluiting.

Ontwerp je zandceremonie om zowel de families van het bruidspaar als het paar zelf te betrekken en creëer zo een blijvende herinnering aan je bruiloft. Na de ceremonie wordt het gevulde zandkader een dierbare aandenken aan je trouwdag en een stijlvol decoratiestuk voor in je huis.

Voor een extra persoonlijke touch kun je het kader tot de helft vullen met zand en vervolgens kleine, gedenkwaardige voorwerpen van je bruiloft toevoegen, zoals schelpen van het strand of bloemen uit het bruidsboeket. Met de Ceremoniële Zand ceremonie fotolijst bewaar je de herinnering aan jullie liefde en verbintenis voor altijd.

Levertijd 1-2 werkdagen.