Gepersonaliseerde Houten Ringdoos

24.95

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Een prachtige en unieke gepersonaliseerde houten ringdoos die de perfecte aanvulling vormt op jouw trouwdag. Deze rustieke ringdoos, gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, is niet alleen een stijlvolle manier om jullie trouwringen veilig te bewaren tijdens de ceremonie, maar dient ook als een blijvende herinnering aan jullie speciale dag.

Dit doosje kan worden gepersonaliseerd met de initialen van het bruidspaar en een belangrijke datum, waardoor het een waardevol en betekenisvol aandenken wordt. Na de bruiloft kan het doosje gebruikt worden om kleine herinneringen of sieraden te bewaren, zodat jullie liefde en verbintenis altijd gekoesterd blijven.

Schenk jezelf en je partner een klein symbool van liefde met deze mooie gepersonaliseerde houten ringdoos, en maak jullie huwelijksdag nog extra speciaal met deze charmante en unieke accessoire.

Geniet van een snelle levering binnen 5-7 werkdagen voor je gepersonaliseerde houten ringendoos. Bestel nu en maak jouw speciale momenten extra speciaal met deze unieke accessoire!

Grootte 4 x 4 x 3.2 cm hoog.