Gepersonaliseerde Enveloppendoos Goud Satijn

29.95

  • *Voornamen
    *Trouwdatum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Bij het plannen van zo’n bijzondere dag staat u niet stil bij dingen als diefstal, maar helaas worden er elk jaar meldingen gemaakt van gestolen enveloppen, dit is zeer waarschijnlijk wanneer de enveloppen worden blootgesteld en makkelijk voor het grijpen zijn.

Hoe dan ook, u heeft een veilige en zichtbare plaats nodig om ze allemaal bij elkaar houden. Alle zorgen vallen weg wanneer u deze enveloppendoos besteld, ze zijn zo gemaakt dat niemand bij de enveloppen kan, de opening is groot genoeg zodat alle kaarten passen, maar klein genoeg zodat niemand er in kan komen.

Gepersonaliseerde Enveloppendoos Goud Satijn

Gratis voor uw Gepersonaliseerd, zult u niet alleen genieten van de geweldige inhoud maar ook van de mooie buitenkant, met een persoonlijke gravure is deze doos een geweldige huwelijksaccessoire! Gemaakt van stevig gebroken wit karton, gedecoreerd met luxe satijn lint en een Goud plaatje met jullie voornamen en trouwdatum is dit een accessoire wat niet mag ontbreken.

En, deze doos is niet alleen een enveloppendoos maar tevens een handige opbergdoos waarmee u uw dierbare trouwspullen kunt bewaren. Grootte: De enveloppendoos is 38 cm x 23 cm groot en 23 cm hoog.

Opties voor de Gravure: De enveloppendoos wordt Gratis voor u Gegraveerd met de voornamen van de Bruid en van de Bruidegom en Huwelijksdatum (zoals getoond). Geen Extra Kosten.

Levertijd 3-5 werkdagen.