Gepersonaliseerde Cross ATX Pen in Rose Goud

75.00

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Deze luxe Gepersonaliseerde Cross ATX Pen in Rose Goud is een voortreffelijk handgemaakte pen die zelfs de snelste gedachten bijhoudt. Het onderscheidende ontwerp, de duurzaamheid en het gebruiksgemak maken dit een ideaal stationair cadeau voor iemands pensionering, felicitaties voor een nieuwe baan, afstuderen of gewoon voor iemand die dit moeiteloos stijlvolle cadeau verdient. Onze Cross ATX pen wordt geleverd met een levenslange mechanische garantie, zodat je naar hartenlust kunt schrijven!

Gemaakt door Cross in Amerika, zijn innovatie en ontwerp al meer dan 50 jaar toonaangevend. De ATX Pen in Rose Goud is gestroomlijnd met een taps toelopende punt en een afwerking die precisie balanceert met een luxueuze schrijfervaring. Gepresenteerd met een prachtige zwarte Cross-merk geschenkdoos – een pronkstuk accessoire op zich – die ervoor zorgt dat je pen ongeschonden op zijn bestemming aankomt.

Personaliseer je prachtige Cross ATX pen met de naam van je geliefde voor een attent cadeau met veel sentimentele waarde. Ons toegewijde team van graveerspecialisten zal je pen personaliseren volgens de hoogste standaard voor een cadeau dat je geliefde voor altijd dicht bij hun hart zal houden.

Kies tussen Script, Serif of Sans Serif personalisatie lettertype variëteiten.

Naam: Tot 15 karakters

Afmetingen: 13,9 cm x 1,2 cm x 1,2 cm

Levertijd 4-6 werkdagen

Afmetingen 14 × 1 cm
Materiaal