Gepersonaliseerd Gastenboek met Polaroid foto’s

59.00

  • *Voornamen
    *Trouwdatum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Creëer onvergetelijke herinneringen tijdens jouw speciale evenementen met het Gepersonaliseerde Gastenboek met Polaroid foto’s!

Dit prachtige polaroid gasten album is een ideale keuze voor elk evenement, of het nu een bruiloft, baby shower, verjaardag of afstuderen is. Elke pagina van het album is voorzien van een sticker die aangeeft waar de gasten moeten tekenen en hun foto’s moeten insteken.

De kaft van het boek is gemaakt van zacht veganistisch leer en bevat een verwijderbare kaart om later te personaliseren met je eigen foto. Het heeft ook een kwaliteitsbinding waardoor je het kunt openen en plat op elk oppervlak kunt leggen en wordt bedrukt met 2 regels tekst in kleur naar keuze.

Het gepersonaliseerde polaroid gastenboek meet 26 bij 20 cm voor een indrukwekkend groot formaat dat je voor vele gelegenheden kunt gebruiken. Het bevat ruimte voor 99 verschillende foto’s van je gasten, zodat niemands bijdrage onopgemerkt blijft!

En met snelle levertijden van slechts 1-3 werkdagen is dit prachtige boek in een mum van tijd van jou. Laat de bijdragen van je vrienden en familie zien als ze deze belangrijke dag herdenken door leuke foto’s toe te voegen aan de pagina’s – koop het Gepersonaliseerde Gastenboek met Polaroid foto’s vandaag nog!

Levertijd 2-3 werkdagen.