Winkelwagen

Gepersonaliseerde Enveloppendoos – 40 kleuren

Gepersonaliseerde Enveloppendoos – 40 kleuren

34.95

Beschrijving

Gratis voor uw Gepersonaliseerd in een kleur naar keuze en met een persoonlijke gravure is deze enveloppendoos een geweldige huwelijksaccessoire! Gemaakt van stevig gebroken wit karton, gedecoreerd met satijn, twee kristallen gespen en een Zilver plaatje met jullie voornamen en trouwdatum is dit een accessoire wat niet mag ontbreken.

Bij het plannen van zo'n bijzondere dag staat u niet stil bij dingen als diefstal, maar helaas worden er elk jaar meldingen gemaakt van gestolen enveloppen, dit is zeer waarschijnlijk wanneer de enveloppen worden blootgesteld en makkelijk voor het grijpen zijn.

Hoe dan ook, u heeft een veilige en zichtbare plaats nodig om ze allemaal bij elkaar houden. Alle zorgen vallen weg wanneer u deze enveloppendoos besteld, ze zijn zo gemaakt dat niemand bij de enveloppen kan, de opening is groot genoeg zodat alle kaarten passen, maar klein genoeg zodat niemand er in kan komen.

En, deze doos is niet alleen een enveloppendoos maar tevens een handige opbergdoos waarmee u uw dierbare trouwspullen kunt bewaren.

Grootte: De enveloppendoos is 38 cm x 23 cm groot en 23 cm hoog.

Opties voor de Gravure: De enveloppendoos wordt Gratis voor u Gegraveerd met de voornamen van de Bruid en van de Bruidegom en Trouwdatum en gepersonaliseerd met satijn in uw accentkleur (zoals getoond). Geen Extra Kosten.

Levertijd circa 5-7 werkdagen.

  • *Voornamen
    *Trouwdatum

Vergelijk
SKU: 9-1421/FD Categorie:

Let op: Vanaf maandag 11 december tot en met vrijdag 12 januari 2018 zijn wij gesloten. U kunt in deze periode via de website blijven bestellen, de bestellingen worden vanaf 15 januari 2018 in behandeling genomen en verstuurd. Sluiten