Doopsuiker als bedankje

Een doopsuiker is een leuk bedankje als je je gasten iets mee wil geven na je feest. Met name gasten die met hun kinderen langs komen zullen vast een beetje zoetigheid voor tijdens de terugweg kunnen waarderen! Wat dacht je van bijvoorbeeld pepermuntjes of de klassieker: chocolade hartjes? Doe de snoepjes bijvoorbeeld in een organzazakje of in een leuk doosje en leg ze klaar bij de garderobe of bij de uitgang, zodat de gasten een bedankje eenvoudig mee naar huis kunnen nemen. Voorzie het doosje of het zakje van een leuk lint, een sticker met namen van het bruidspaar en de trouwdatum of bijvoorbeeld een kaartje met een korte persoonlijke boodschap om het echt helemaal te personaliseren!

Bruidsuikers om jullie bedankjes te maken

Een bedankje met snoep valt bij iedereen in de smaak. Bruidssuikers heb je in vele verschillende soorten en maten. Wat moet je kiezen? Het is toch zonde om iets als bedankje te geven en het wordt uiteindelijk weggegooid. Chocolade wie lust dat nou niet? Daarom is het ideaal om weg te geven aan jullie gasten op de bruiloft. Het is iets wat je altijd eten kunt, lekker voor bij de koffie of thee, ’s avonds voor bij de tv. Willen jullie chocolade bedankjes voor jullie bruiloft, dan heb je nog heel keuze uit heel veel verschillende soorten. Er bestaan ook zo veel verschillende soorten chocolade. Dan hebben we het nog niet eens over de vorm. Doe ze in een mooi jute zakje of een origineel traktatiedoosje om het makkelijk mee te geven.

Onze populaire doopsuikers voor bedankjes

Wat is er romantischer dan hartjes. Chocolade hartjes zijn heel toepasselijk als bedankjes op een bruiloft. Daarom heb je ook heel veel keuze in chocolade hartjes. Zo heb je hartjes verpakt in een gekleurde folie, zoals rood, zilver en goud. Ook heb je ze met een heerlijke vulling. Deze zijn ook verpakt in gekleurde folie. Dragees in de vorm van een hartje, dat is chocolade met een suikerlaagje er om heen. Het suikerlaagje heeft een kleurtje. Hierdoor kun je kiezen wat bij jullie past. Echt iets voor in een kleuren thema. Het is leuk om kleurtjes te combineren. Naar de vorm van een hartje heb je ook verpakte chocolaatjes met een hartje of hartjes als opdruk op de wikkel. Genoeg lekkere hartjes keuze voor voor jullie bruiloft.

Doopsuiker verpakkingen – zakjes, doosjes en lint

Doopsuikers worden vaak verpakt in organza zakjes of kleine traktatiedoosjes als bedankje voor de gasten. Snoepjes zijn natuurlijk altijd lekker maar het oog wil ook wat. Dus kies voor een leuke verpakking die bij het thema past. Natuurlijk is het niet verplicht om de organza zakjes met snoep te vullen, het is ook mogelijk om hier bijvoorbeeld een kaarsje of een zeepje in te doen. Om het zakje of doosje te sluiten kun je verschillende soorten lint gebruiken. Er zit standaard wel lint bij maar je kan hier zelf ook nog lint aan toevoegen. Het is namelijk ook mogelijk om het lint te personaliseren. Zo kan je op het lint bedankt en jullie namen neerzetten. Daarnaast kan je de organza zakjes met daarin wat lekkers ook combineren met iets wat je gasten kunnen bewaren als leuk aandenken aan de bruiloft. Kijk hiervoor ook eens bij onze praktische bedankjes om een idee te krijgen van onze mogelijkheden.

Jullie bedankjes uitdelen

Aan het einde van het feest worden vaak de bedankjes uitgedeeld. Het is dan mogelijk om de bedankjes uit te stallen op een tafel maar je kunt er ook voor kiezen om de bedankjes in een strooimandje te doen. Daarnaast is het ook mogelijk om organza zakjes met een paar pepermuntjes erin op tafel te zetten bij het diner. De gasten kunnen dan na het diner genieten van een heerlijk pepermuntje.

JOUW SPECIALE MOMENTEN ZIJN ONZE SPECIALE MOMENTEN

Bruiloften, doopsels, eerste heilige communies, vormsels. Maar ook jubilea, verjaardagen, speciale evenementen of geslaagd projecten: wij staan graag aan je zijde om een onvergetelijk moment in je leven een zoet accent te geven.