Confetti Tray met 24 Kegels en Confetti

11.80

Uitverkocht

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Het ultieme gebaar om je geluk te vieren, de confetti tray met 24 kegels en confetti! Deze unieke set is een must-have als bruidspaar. Geniet van het moment en ontvang hartverwarmend applaus van je gasten wanneer jullie uit de kerk stappen. Laat bovendien je unieke liefde zien door de prachtige tray vol witte confetti die bij elkaar passen.

De Confetti Tray met 24 Kegels en Confetti is zo stijlvol dat ze een perfecte aanvulling zal zijn op elke bruiloftsceremonie. De tray heeft een afmeting van 5,5 centimeter hoog, 32 centimeter breed en 23 centimeter diep. Elke verpakking bevat 24 kegels en 168 gram witweefselconfetti – dat betekent dat er genoeg is voor alle toehoorders om samen te genieten en te vieren!

En het beste van alles? Je hoeft je niet druk te maken over schadelijke neveneffecten omdat de confetti biologisch afbreekbaar is. Binnen 1-2 werkdagen na bestellen wordt de bedoelde bestelling geleverd – wat betekent dat er geen stress meer nodig is!

Wanneer twee harten samensmelten en liefde de lucht in gaat knallen, kun je rekenen op de Confetti Tray met 24 Kegels en Confetti om het tafereel compleet te maken!