Cadeau Kinderkamer

Van lunchtrommels tot sporttassen in een reeks leuke en felle designs – wij hebben je gedekt dit terug naar school seizoen.

Al onze schooltassen kunnen gepersonaliseerd worden met de naam of initialen van je kleintje, zodat ze hun spullen nooit meer kwijt zullen raken!

Gepersonaliseerde Cadeaus voor baby’s

Babycadeaus zijn waarschijnlijk nog steeds ons favoriete type gepersonaliseerde cadeaus! Of het nu is om een mooie aanwinst voor je eigen gezin is of een cadeau voor iemand anders, hier zijn enkele geweldige cadeau-ideeën.

Gepersonaliseerde Geschenken voor Kinderen

Als je ooit het geluk hebt gehad om de reactie van een kind te zien wanneer ze een geschenk krijgen met hun naam erop, dan weet je wat een geweldige ervaring dit voor hun kan zijn. Misschien vechten ze dan zelfs niet meer met hun broers of zussen om hetzelfde voorwerp, maar dat kunnen we niet beloven! Kies uit een reeks van gepersonaliseerd speelgoed, doop, aandenkens en decoraties, allemaal met liefde ontworpen en op bestelling gemaakt door ons team van makers.

Back to School Cadeaus

Wat hun leeftijd ook is, je kinderen zullen dol zijn op onze gepersonaliseerde etuis en ze zullen waarschijnlijk door al hun vriendjes benijd worden. Deze etuis en potlodenblikken zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en in sommige gevallen zitten er potloden in, zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. En het mooiste van alles: met hun naam in al zijn glorie op de voorkant gedrukt, is de kans groot dat ze er ook echt mee thuiskomen!

Schooltassen voor kinderen

Personaliseerbare en unieke charmante schooltassen voor kinderen. Ze zullen hun tas nooit meer verliezen nu je hun naam erop kunt laten drukken.
In deze tassen past alles wat je kleintje nodig heeft voor school, zoals schriften, pennen en een broodtrommel.

Gepersonaliseerde sporttassen voor kinderen

Deze gepersonaliseerde sporttassen voor kinderen zijn ideaal voor school of buitenschoolse activiteiten zoals ballet, voetbal, rugby of gymnastiek. Deze kleinere tassen zijn de perfecte maat en kunnen worden gepersonaliseerd met zowel naam als klas- of teamnaam. Nooit meer een gympakje, tutu of hun voetbalschoenen kwijt!