Winkelwagen

Taarttoppers bruidspaar

Taarttoppers bruidspaar

Resultaat 1–20 van de 99 resultaten wordt getoond

Taarttoppers – Het aansnijden van de bruidstaart is altijd een hoogtepunt op elke bruiloft receptie. Met een unieke bruidstaart topper van Danta’s Import zijn jullie klaar voor het perfecte foto moment. Of je nu voor een moderne bruiloft of voor een wat meer traditioneel huwelijk kiest. Wij hebben de perfecte romantische, vintage, monogram of grappige taart toppers alvast voor je uitgezocht.

Gepersonaliseerde taarttoppers

De meeste taarttoppers worden standaard geleverd. Maar wat als de haarkleuren niet overeenkomen? Bij Danta’s Import kun je de haarkleuren van het bruidspaar aan laten passen. Zodat de topper goed met het bruidspaar matcht. Bestel wel op tijd om teleurstelling te voorkomen.

En wat nou als jullie een gemengd koppeltje zijn? Ook hier is aan gedacht, kijk maar eens bij onze cake topper mix en match, zelfs de kale bruidegom ontbreekt niet.

Bruidstaart toppers voor iedereen

Ook aan de kindjes is gedacht, zo zijn er leuke kleine poppetjes voor op de taart in jongens en meisjes uitvoering. Deze zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en ook hier kunnen de haarkleuren aangepast worden.

En voor de bruidsparen die graag hun huisdieren bij de grote dag willen betrekken zijn er leuke miniatuur honden en katten verkrijgbaar.