Kleur

Materiaal

Prijs

Geef hen iets speciaal met een bierglas met naam!

Geef ze het gepersonaliseerde cadeau dat ze verdienen met onze prachtige bierglazen met naam! Zet de ‘proost’ op hun feest met een van deze op maat gemaakte bierglazen en laat zien dat je er echt om geeft om hun speciale dag een beetje specialer te maken.

Of je nu kiest voor onze unieke bierglazen met kuiltjes of voor iets groters zoals een van onze opvallende bierpullen, je ontvanger zal jaar na jaar zijn handen in de lucht steken van genot!

Dus ga je gang, breek de mal en geef je favoriete pilsliefhebber iets waar zijn hart sneller van gaat kloppen – een bierglas met naam!

Verras hem met een Uniek en Persoonlijk Geschenk voor verjaardag of Vaderdag!

Als je genoeg hebt van dezelfde algemene cadeaus, waarom dan niet de toast van de volgende verjaardag of Vaderdag van je geliefde met iets extra speciaals en persoonlijks?

Onze luxe bierglazen graveren is precies wat je nodig hebt voor die bierliefhebber in je leven! We hebben ‘alle’ stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat elk handgemaakt product uit ons assortiment een hoogwaardige afwerking heeft met een extra persoonlijke touch.

Van bierglazen met kuiltjes tot gepersonaliseerde biertanks, ze zullen zich je attente geschenk zeker herinneren telkens ze het glas heffen. Dus vermijd een saaie inspanning en proost op het geven van iets unieks – het zou gebrouwen zijn om het niet te doen!

Waarom Bierglazen Bedrukken de Ultimate Party Accessoire is

Bierglazen bedrukken is de nieuwste trendy activiteit geworden onder trendzoekende millennials, en het lijkt erop dat niemand blij zal zijn totdat ze een eigen glas op maat hebben. Met een toenemend aantal bedrukkingsmogelijkheden om uit te kiezen, bestaat er geen twijfel over dat iemand zijn glas echt kan laten opvallen.

En hoewel het misschien lijkt alsof deze glazen allemaal leuk en aardig zijn, zit er eigenlijk een goed doel achter bierglazen bedrukken – een gepersonaliseerd glas zorgt ervoor dat uw gasten altijd het drankje krijgen dat ze besteld hebben!

Dus de volgende keer dat je eraan denkt om weer een saaie soiree te geven, voeg dan een beetje flair toe door een paar op maat gemaakte bierglazen te laten maken. Wie zei immers dat drinken saai moest zijn?