Bamboe Lunchbox Gepersonaliseerd

37.95


  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Bamboe Lunchbox Gepersonaliseerd.

Deze prachtige Bamboe lunchbox in het wit wordt geleverd met een massief bamboe deksel en de bamboevezelbodem is de perfecte Eco-vriendelijke basis om je lunch en snacks in op te slaan. Elke lunchbox is gemaakt van duurzame materialen en is BPA-vrij, een stijlvolle manier om het milieu te helpen!

Personaliseer het deksel met een gegraveerde naam of logo om een speciaal tintje te geven. Deze prachtige lunchbox is iets heel bijzonders!

Het deksel heeft een uniek bandsysteem dat het deksel goed gesloten houdt en met een afdichting rond de randen houdt het zeker je eten vers tot je klaar bent om te knabbelen! Het deksel is eenvoudig te openen en is geschikt voor alle leeftijden, inclusief kinderen, ouderen en iedereen.

Alle bamboe die gebruikt wordt om deze lunchbox te maken is afkomstig van duurzame en beheerde plantages en aangezien bamboe zo snel groeit is het een geweldig alternatief voor broodjeszakken een andere plastic opbergbak.

Er is een enorme focus op het verminderen van ons plastic gebruik en we zijn er allemaal voor! Deze lunchbox kan gegraveerd worden met de naam van je ontvanger, je eigen naam (zodat niemand je lekkere eten kan stelen!) of zelfs een logo als je wilt dat wij ze maken voor een evenement of organisatie.

De bamboe lunchbox kan steeds opnieuw worden gevuld en hergebruikt, waardoor hij ideaal is om mee te nemen naar het werk, naar school of zelfs naar de camping en voor dag uitstapjes.

Materiaal: De gepersonaliseerde lunchbox heeft een massief bamboe deksel en de box is gemaakt van gerecycleerde bamboevezel.

Voldoet aan de EU-normen.
Afmetingen van de lunchbox: L: 20cm x B: 12cm x H 8,5cm

Onderhoudsinstructies:

– Was het bakje met warm zeepwater

– Veeg het deksel schoon met een vochtige doek

– Niet in de vaatwasser of de magnetron zetten

– Doe geen vloeistoffen of oliën rechtstreeks in de box

Levertijd 4 tot 5 werkdagen.

Gewicht 400 g
Afmetingen 20 × 12 × 9 cm
Kleur

,

Materiaal