Amore Collectie Whiskey glas – Father of the Groom

9.95

1 op voorraad

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Amore Collectie Whiskey glas – Father of the Groom – in een mooie geschenkdoos – inclusief leuke onderzetter – leuke cadeaus voor de vader van de bruidegom.

Een aantrekkelijk AMORE BY JULIANA® whiskyglas en onderzetter voor Father of the Groom. Het glas heeft een ingetogen ontwerp van tijdloze eenvoud met de tekst ‘Father of the Groom’ en de onderzetter luidt: ‘It takes a great man to be a father like you”

Er is een groep mensen voor nodig om ervoor te zorgen dat je trouwdag de gelukkigste dag van je leven is, dus dank hun met een attent geschenk.

AMORE BY JULIANA® ontleent zijn naam aan het Italiaanse woord voor liefde en combineert de romantiek en elegantie van Italiaanse stijl in frisse, eigentijdse en tijdloze ontwerpen met echte sentimentele waarde. AMORE BY JULIANA® bestaat voornamelijk uit een bruilofts- en jubileumreeks en combineert modern, eigentijds design met een klassieke en duurzame stijl die de tand des tijds zal doorstaan. Fotolijsten, albums, souvenirs en champagnefluiten hebben allemaal een nieuw leven ingeblazen en combineren thuistrends met klassieke afwerkingen. De producten van AMORE BY JULIANA® zijn prachtig verpakt, waardoor ze een prachtig geschenk zijn dat gekoesterd zal worden over de jaren.

Levertijd 1-2 werkdagen.